
Składniki
500 gramów
200 gramów
3 łyżki
2 łyżki
200 gramów
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w kostkę.
Krok 2
Na szpadki nadziewaj na przemian morele, kawałki mięsa i śliwki.
Krok 3
Szaszłyki posmaruj mieszaniną oliwy, soku cytrynowego i Delikatem Knorr.
Krok 4
Piecz10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 
Makaron w sosie pieczarkowym
20 min.
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuŚwieże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej