Szaszłyki z kiełbasy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szaszłyki z kiełbasy

Autor: Kuba

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

100 mililitrów

2 sztuki

6 sztuk

1 sztuka

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kiełbasę kroimy w kawałki i wkładamy do naczynia. Zalewamy olejem i zasypujemy przyprawą do karkówki. Odstawiamy na kilkanaście minut, choć można na dłużej (im dłużej tym lepiej).

Krok 2

Pomidory i cebule kroimy w ósemki.

Krok 3

Nadziewamy poszczególne składniki na patyczki i układamy na rozgrzanym ruszcie. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki z kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki z kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki z kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki z kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki z kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki z kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki z kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szaszłyki z kiełbasy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Czy szparagi wrzucamy do gotującej wody? Jak je przyrządzić, by wydobyć z nich pełnię smaku? To raptem dwa z wielu pytań, jakie przychodzą na myśl, gdy rozpoczyna się sezon na szparagi, a my nie mamy zbyt wiele doświadczenia w ich przygotowywaniu.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem.

Czytaj więcej