Tatar tradycyjny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tatar tradycyjny

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

1

9 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

20 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

600 gramów

1 sztuka

4 sztuki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso oczyść i zmiel.

Krok 2

Dodaj olej, żółtka i dopraw. Wyrób jednolitą masę.

Krok 3

Ogórki i cebulę pokrój w małą kostkę.

Krok 4

Z mięsa uformuj w kulki i ułóż na płaskim talerzu, obsyp warzywami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tatar tradycyjny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tatar tradycyjny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tatar tradycyjny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tatar tradycyjny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tatar tradycyjny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tatar tradycyjny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tatar tradycyjny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tatar tradycyjny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
14 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.

Czytaj więcej

Bez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.

Czytaj więcej