
Składniki
600 gramów
1 sztuka
4 sztuki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso oczyść i zmiel.
Krok 2
Dodaj olej, żółtka i dopraw. Wyrób jednolitą masę.
Krok 3
Ogórki i cebulę pokrój w małą kostkę.
Krok 4
Z mięsa uformuj w kulki i ułóż na płaskim talerzu, obsyp warzywami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Tarta z kremem jaglanym i owocami
90 min.
łatwe
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej