Tortilla tuńczykowa przepis – Zobacz na przepisy.pl

Tortilla tuńczykowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

20 gramów

50 gramów

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

6 sztuk

3 łyżki

60 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidora pokrój w plastry, oliwki również.

Krok 2

Sałatę potnij na cienkie paski, dodaj sos czosnkowy i odsączonego tuńczyka.

Krok 3

Powstałą pastą posmaruj ciepłą tortillę.

Krok 4

Posyp kukurydzą, pomidorem oraz oliwkami, dopraw solą i pieprzem. Całość zroluj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej