
Składniki
20 gramów
50 gramów
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
6 sztuk
3 łyżki
60 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidora pokrój w plastry, oliwki również.
Krok 2
Sałatę potnij na cienkie paski, dodaj sos czosnkowy i odsączonego tuńczyka.
Krok 3
Powstałą pastą posmaruj ciepłą tortillę.
Krok 4
Posyp kukurydzą, pomidorem oraz oliwkami, dopraw solą i pieprzem. Całość zroluj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej