Tortilla tuńczykowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tortilla tuńczykowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

20 gramów

50 gramów

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

6 sztuk

3 łyżki

60 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidora pokrój w plastry, oliwki również.

Krok 2

Sałatę potnij na cienkie paski, dodaj sos czosnkowy i odsączonego tuńczyka.

Krok 3

Powstałą pastą posmaruj ciepłą tortillę.

Krok 4

Posyp kukurydzą, pomidorem oraz oliwkami, dopraw solą i pieprzem. Całość zroluj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tortilla tuńczykowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej