Toskańska sałatka z białą fasolą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Toskańska sałatka z białą fasolą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

23 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

21 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

null

150 gramów

800 gramów

0.5 szklanki

1 sztuka

150 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę opłucz i odsącz.

Krok 2

Cebulę pokrój, rukolę posiekaj.

Krok 3

Zmieszaj fasolę, cebulę, pomidory, ser i oliwki.

Krok 4

zrób winegret z oregano, po czym pokrop nim sałatkę i wymieszaj. Podawaj z rukolą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Toskańska sałatka z białą fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Toskańska sałatka z białą fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Toskańska sałatka z białą fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Toskańska sałatka z białą fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Toskańska sałatka z białą fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Toskańska sałatka z białą fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Toskańska sałatka z białą fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Toskańska sałatka z białą fasolą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej