Tosty z twarożkiem, pomidorami i anchovies
łatwe
2 osoby zapisały

Składniki
1 sztuka
2 łyżki
0.5 łyżeczki
1 łyżka
1 łyżka
6 sztuk
1 szczypta
100 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułkę pokrój na kromki i podpiecz w 180 stopniach przez 2 minuty.
Krok 2
Pomidora sparz, obierz, pokrój w kostkę. Dodaj biały ser, Delikat i śmietanę, wymieszaj.
Krok 3
Na podpieczonej bułce układaj ser z pomidorami, na nim filet anchovies, posyp posiekanym szczypiorkiem, pieprzem i skrop oliwą.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa w płynie Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej