Tropikalny kwaśny pudding ryżowy przepis – Zobacz na przepisy.pl

Tropikalny kwaśny pudding ryżowy

Autor: Dieta Na Zdrowie

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

200 mililitrów

1 łyżka

1 szczypta

1 sztuka

2 sztuki

80 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ryż ugotuj w wodzie do miękkości. Następnie poczekaj aż przestygnie. Dodaj do ryżu banana, mleczko kokosowe oraz cynamon. Dokładnie zblenduj na jednolitą masę.

Krok 2

W osobnym naczyniu przygotuj mus: zblenduj kiwi, maliny oraz cukier kokosowy.

Krok 3

Do naczyń przełóż ryżowy pudding, następnie wylej warstwę kwaśnego musu. Całość udekoruj egzotycznym owocem kiwano.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tropikalny kwaśny pudding ryżowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tropikalny kwaśny pudding ryżowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tropikalny kwaśny pudding ryżowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tropikalny kwaśny pudding ryżowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tropikalny kwaśny pudding ryżowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tropikalny kwaśny pudding ryżowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tropikalny kwaśny pudding ryżowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej