Składniki
1 opakowanie
200 mililitrów
1 łyżka
1 szczypta
1 sztuka
2 sztuki
80 gramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryż ugotuj w wodzie do miękkości. Następnie poczekaj aż przestygnie. Dodaj do ryżu banana, mleczko kokosowe oraz cynamon. Dokładnie zblenduj na jednolitą masę.
Krok 2
W osobnym naczyniu przygotuj mus: zblenduj kiwi, maliny oraz cukier kokosowy.
Krok 3
Do naczyń przełóż ryżowy pudding, następnie wylej warstwę kwaśnego musu. Całość udekoruj egzotycznym owocem kiwano.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej