
Składniki
4 łyżki
1 łyżka
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Truskawki oczyść i pokrój w plasterki.
Krok 2
Miód wymieszaj z octem balsamicznym i dodaj delikatnie do truskawek.
Krok 3
Odstaw na kilka minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej