
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 sztuka
100 gramów
1 łyżka
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na oleju podsmażyć mieszankę warzywną. Dodać pomidory z puszki i cebulę pokrojoną w piórka.
Krok 2
Dodać Bulion na włoszczyźnie Knorr i dusić na wolnym ogniu, aż sos troszkę zgęstnieje. Doprawić do smaku.
Krok 3
Podawać z ryżem ugotowanym zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej