
Składniki
1 sztuka
null
null
1
2 łyżki
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do wysokiego garnka wlej 0,5 lt wody,i rozpuść w niej kostkę Rosołu szlachetnego drobiowo-warzywnego Knorr.
Krok 2
Wątróbkę pokrój na małe kawałki i obtocz w mące.
Krok 3
Na rozgrzanym oleju zeszklij posiekaną cebulę, dodaj wątróbkę i smaż kilka minut.
Krok 4
Wlej wcześniej przygotowany rosół i duś przez kilka minut. Gotową wątróbkę podaj z ziemniakami lub z chlebem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Rosół szlachetny drobiowo-warzywny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej