
Składniki
null
null
2 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
null
1 kilogram
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Nóżki oczyść, po czym umyj, sparz i zalej dużą ilością zimnej wody.
Krok 2
Dodaj wszystkie przyprawy i wstaw na wolny ogień. Gotuj do momentu, gdy mięso stanie się miękkie (trzeba często sprawdzać stan mięsa, gdyż nóżki łatwo się rozpadają).
Krok 3
Czerwona fasolę odsącz z zalewy, przepłucz i wymieszaj z tartym chrzanem oraz majonezem. Podawaj z nóżkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej