Wieprzowe nóżki

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

212

7 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 łyżka

2 sztuki

null

null

null

1 sztuka

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nóżki oczyść, po czym umyj, sparz i zalej dużą ilością zimnej wody.

Krok 2

Dodaj wszystkie przyprawy i wstaw na wolny ogień. Gotuj do momentu, gdy mięso stanie się miękkie (trzeba często sprawdzać stan mięsa, gdyż nóżki łatwo się rozpadają).

Krok 3

Czerwona fasolę odsącz z zalewy, przepłucz i wymieszaj z tartym chrzanem oraz majonezem. Podawaj z nóżkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Klopsy w sosie koperkowym
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej