Wieprzowe nóżki przepis – Zobacz na przepisy.pl

Wieprzowe nóżki

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

1 łyżka

2 sztuki

null

null

null

1 sztuka

null

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Nóżki oczyść, po czym umyj, sparz i zalej dużą ilością zimnej wody.

Krok 2

Dodaj wszystkie przyprawy i wstaw na wolny ogień. Gotuj do momentu, gdy mięso stanie się miękkie (trzeba często sprawdzać stan mięsa, gdyż nóżki łatwo się rozpadają).

Krok 3

Czerwona fasolę odsącz z zalewy, przepłucz i wymieszaj z tartym chrzanem oraz majonezem. Podawaj z nóżkami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wieprzowe nóżki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Wiosenna herbata owocowa
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej