
Składniki
null
null
2 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
null
1 kilogram
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Nóżki oczyść, po czym umyj, sparz i zalej dużą ilością zimnej wody.
Krok 2
Dodaj wszystkie przyprawy i wstaw na wolny ogień. Gotuj do momentu, gdy mięso stanie się miękkie (trzeba często sprawdzać stan mięsa, gdyż nóżki łatwo się rozpadają).
Krok 3
Czerwona fasolę odsącz z zalewy, przepłucz i wymieszaj z tartym chrzanem oraz majonezem. Podawaj z nóżkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej