Składniki
80 dekagramów
2 sztuki
2 sztuki
2 łyżki
500 mililitrów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w dużą kostkę i usmaż na smalcu, po czym zdejmij z patelni.
Krok 2
Cebulę pokrój w talarki i podsmaż na tym samym tłuszczu.
Krok 3
Mięso włóż do garnka, zalej Sosem Spaghetti Toscana Knorr i gotuj na wolnym ogniu.
Krok 4
Dodaj cebulę wraz z tłuszczem, i piwo.
Krok 5
Na koniec zagęść sos Zasmażką błyskawiczną ciemną Knorr. Całość duś na małym ogniu ok. godziny. Podawaj z ziemniakami lub makaronem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej