Składniki
2 sztuki
2 sztuki
80 dekagramów
500 mililitrów
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokrój w dużą kostkę i usmaż na smalcu, po czym zdejmij z patelni.
Krok 2
Cebulę pokrój w talarki i podsmaż na tym samym tłuszczu.
Krok 3
Mięso włóż do garnka, zalej Sosem Spaghetti Toscana Knorr i gotuj na wolnym ogniu.
Krok 4
Dodaj cebulę wraz z tłuszczem, i piwo.
Krok 5
Na koniec zagęść sos Zasmażką błyskawiczną ciemną Knorr. Całość duś na małym ogniu ok. godziny. Podawaj z ziemniakami lub makaronem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej