Z selera marynowanego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Z selera marynowanego

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 opakowania

1 sztuka

1 opakowanie

3 sztuki

5 dekagramów

10 dekagramów

1 łyżka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Orzechy posiekać na dość duże kawałki. selera i ananasa odcedź z zalewy. Ananasa pokrój.

Krok 2

Jabłka obierz i pokrój paski. Skrop sokiem z cytryny. Rodzynki sparz.

Krok 3

Wszystko wymieszaj, dodaj majonez, dopraw pieprzem i skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

MartaS

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej