
Składniki
2 opakowania
1 sztuka
1 opakowanie
3 sztuki
5 dekagramów
10 dekagramów
1 łyżka
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Orzechy posiekać na dość duże kawałki. selera i ananasa odcedź z zalewy. Ananasa pokrój.
Krok 2
Jabłka obierz i pokrój paski. Skrop sokiem z cytryny. Rodzynki sparz.
Krok 3
Wszystko wymieszaj, dodaj majonez, dopraw pieprzem i skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

Dobra rada:
Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej