Z selera marynowanego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Z selera marynowanego

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 opakowania

1 sztuka

1 opakowanie

3 sztuki

5 dekagramów

10 dekagramów

1 łyżka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Orzechy posiekać na dość duże kawałki. selera i ananasa odcedź z zalewy. Ananasa pokrój.

Krok 2

Jabłka obierz i pokrój paski. Skrop sokiem z cytryny. Rodzynki sparz.

Krok 3

Wszystko wymieszaj, dodaj majonez, dopraw pieprzem i skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

MartaS

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Łosoś na szpinaku
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej