Z selera marynowanego przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Z selera marynowanego

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 opakowania

1 sztuka

1 opakowanie

3 sztuki

5 dekagramów

10 dekagramów

1 łyżka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Orzechy posiekać na dość duże kawałki. selera i ananasa odcedź z zalewy. Ananasa pokrój.

Krok 2

Jabłka obierz i pokrój paski. Skrop sokiem z cytryny. Rodzynki sparz.

Krok 3

Wszystko wymieszaj, dodaj majonez, dopraw pieprzem i skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr.

MartaS

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Z selera marynowanego  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
10 osób ogląda przepis:
Wafle z galaretką
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej