Zając w winie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zając w winie

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

trudne

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

300 gramów

1 sztuka

1 szklanka

3 łyżki

1 sztuka

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyść zająca i pokrój na porcje, oprósz Przyprawą do mięs Knorr i mąka,

Krok 3

Przełóż do rondla, podlej winem, dodaj cynamon, skórkę z pomarańczy.

Krok 4

Boczek pokrójw kostkę i dodaj do rondla.

Krok 5

Duś na wolnym ogniu, podlewaj wodą w marę potrzeby.

Krok 2

Mięso obsmaż na oleju na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zając w winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zając w winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zając w winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zając w winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zając w winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zając w winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zając w winie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zając w winie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Rolada szpinakowa
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej