
Składniki
0.5 łyżeczki
0.5 szklanki
2 łyżki
2 łyżki
400 gramów
1 sztuka
1 szklanka
1 szklanka
0.5 szklanki
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj, odcedź.
Krok 2
Następnie wymieszaj makaron z serami. Odłóż 0,5 szklanki serowej mieszanki.
Krok 3
Mieszankę włóż do naczynia żaroodpornego, wierzch posyp pozostałą mieszanką serów i piecz przez 10 minut w temperaturze 200 stopni.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej