Zawijane śledziki

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

54

13 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

2 sztuki

1 sztuka

500 mililitrów

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do miski wlej mleko i włóż filety ze śledzia, po czym odstaw na około godzinę.

Krok 3

Filety śledziowe wyjmij z mleka i osusz. Na każdym filecie układaj po kawałku sera i pomidora oraz kilka listków natki pietruszki. zwijaj i podawaj.

Krok 2

Pomidory i ser pokrój w nie za duże cząstki. natkę pietruszki umyj dokładnie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zawijane śledziki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zawijane śledziki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zawijane śledziki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zawijane śledziki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zawijane śledziki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zawijane śledziki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zawijane śledziki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Leczo z mięsem mielonym
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej