Żeberka baranie z rusztu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żeberka baranie z rusztu

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

29 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

null

zalewa:

null

2 sztuki

1 łyżka

5 łyżek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zmieszaj marynatę.

Krok 2

Mięso zalej zalewą.

Krok 3

Po 2 godzinach piecz na grillu 5 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żeberka baranie z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żeberka baranie z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żeberka baranie z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żeberka baranie z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żeberka baranie z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żeberka baranie z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żeberka baranie z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żeberka baranie z rusztu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej