
Składniki
1 kilogram
zalewa:
1 łyżka
2 sztuki
5 łyżek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zmieszaj marynatę.
Krok 2
Mięso zalej zalewą.
Krok 3
Po 2 godzinach piecz na grillu 5 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Zupa kapuśniak
60 min.
łatwe
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej