
Składniki
2 sztuki
4 plastry
4 plastry
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bułeczki przekroić na połówki.
Krok 2
Na każdej połówce ułożyć plaster pomidora, przykryć serem, posypać bazylią.
Krok 3
Zapiekać ok.10 min w piekarniku. Podawać z ketchupem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej