
Składniki
1 łyżka
400 gramów
1 opakowanie
1 opakowanie
1 sztuka
10 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso mielone podsmażyć z sosem pomidorowym.
Krok 2
Szpinak podsmażyć z czosnkiem, jogurtem. Odparować nadmiar płynu.
Krok 3
Układac w naczyniu warstwy: Makaron, sos mięsny, makaron, szpinak, makaron, ser. Zapiekać około 40 minut, aż makaron będzie miękki, a ser się przypiecze.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos pomidorowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej