
Składniki
700 gramów
2 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
2 sztuki
1 łyżka
2 szczypty
1 szczypta
1 łyżeczka
1 łyżeczka
100 mililitrów
1 sztuka
1 szklanka
1 sztuka
3 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso, jajko, kaszę i wszystkie zioła i przyprawy łączymy w misce.
Krok 2
Z mięsa formujemy sznycle i obtaczamy je w jajku i bułce. Smażymy je na złoto na gorącym oleju.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej