Ziołowe kotlety mielone przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ziołowe kotlety mielone

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

700 gramów

2 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

2 sztuki

1 łyżka

2 szczypty

1 szczypta

1 łyżeczka

1 łyżeczka

100 mililitrów

1 sztuka

1 szklanka

1 sztuka

3 szczypty

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso, jajko, kaszę i wszystkie zioła i przyprawy łączymy w misce.

Krok 2

Z mięsa formujemy sznycle i obtaczamy je w jajku i bułce. Smażymy je na złoto na gorącym oleju.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ziołowe kotlety mielone  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ziołowe kotlety mielone  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ziołowe kotlety mielone  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ziołowe kotlety mielone  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ziołowe kotlety mielone  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ziołowe kotlety mielone  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ziołowe kotlety mielone  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ziołowe kotlety mielone  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej