
Składniki
2 łyżki
1 sztuka
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotować bulion. Zagotować i zdjąć zupę z palnika. Dodać pastę miso i dokładnie wymieszać. Nie gotować!
Krok 2
Dodać posiekaną dymkę i paluszki krabowe.
Krok 3
Można podawać także z tofu i innymi warzywami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulionetka wołowa Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej