
Składniki
2 łyżki
1 sztuka
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotować bulion. Zagotować i zdjąć zupę z palnika. Dodać pastę miso i dokładnie wymieszać. Nie gotować!
Krok 2
Dodać posiekaną dymkę i paluszki krabowe.
Krok 3
Można podawać także z tofu i innymi warzywami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulionetka wołowa Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej