Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 sztuka

4 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotować bulion. Zagotować i zdjąć zupę z palnika. Dodać pastę miso i dokładnie wymieszać. Nie gotować!

Krok 2

Dodać posiekaną dymkę i paluszki krabowe.

Krok 3

Można podawać także z tofu i innymi warzywami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej