Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 sztuka

4 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotować bulion. Zagotować i zdjąć zupę z palnika. Dodać pastę miso i dokładnie wymieszać. Nie gotować!

Krok 2

Dodać posiekaną dymkę i paluszki krabowe.

Krok 3

Można podawać także z tofu i innymi warzywami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej