Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką

Autor: Grace kuchni

ratingratingratingratingrating

1

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 sztuka

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotować bulion. Zagotować i zdjąć zupę z palnika. Dodać pastę miso i dokładnie wymieszać. Nie gotować!

Krok 2

Dodać posiekaną dymkę i paluszki krabowe.

Krok 3

Można podawać także z tofu i innymi warzywami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa miso z paluszkiem krabowym i dymką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej