
Składniki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
4 łyżki
30 dekagramów
3 sztuki
1 szczypta
2 łyżki
2 litry
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ser pokrój i zmiksuj ze śmietaną.
Krok 2
Pieczarki pokrój w plastry, a cebulę w piórka i podsmaż na maśle*.
Krok 3
Bulion zagotuj, dodaj zmiksowany ser i pieczarki z cebulą, gotuj przez 15 minut. Przypraw.
Krok 4
Kromki chleba pokrój w kostkę, zarumień na patelni lub w piekarniku i posyp nimi zupę. *Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej