Zupa serowa z pieczarkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa serowa z pieczarkami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
7 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 szczypta

4 łyżki

30 dekagramów

3 sztuki

1 szczypta

2 łyżki

2 litry

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser pokrój i zmiksuj ze śmietaną.

Krok 2

Pieczarki pokrój w plastry, a cebulę w piórka i podsmaż na maśle*.

Krok 3

Bulion zagotuj, dodaj zmiksowany ser i pieczarki z cebulą, gotuj przez 15 minut. Przypraw.

Krok 4

Kromki chleba pokrój w kostkę, zarumień na patelni lub w piekarniku i posyp nimi zupę. *Należy uważać, aby masło nie przypaliło się, inaczej potrawa będzie niesmaczna i niezdrowa.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa serowa z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa serowa z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa serowa z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa serowa z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa serowa z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa serowa z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa serowa z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa serowa z pieczarkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej