Apetyczny smażony oscypek

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

32

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 sztuki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser pokrój w plastry.

Krok 2

Następnie przesmaż na maśle.

Krok 3

Oscypki podawaj na gorąco razem z dżemem żurawinowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
13 osób ogląda przepis:
Szybka zalewajka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej