Apetyczny smażony oscypek przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Apetyczny smażony oscypek

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 sztuki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ser pokrój w plastry.

Krok 2

Następnie przesmaż na maśle.

Krok 3

Oscypki podawaj na gorąco razem z dżemem żurawinowym.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Apetyczny smażony oscypek - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pyzy ziemniaczane
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej