Składniki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżeczka
1 łyżeczka
3 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
1 garść
50 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Batata obieram kroję na plastry 0,5 cm.
Krok 2
Papryki kroję na ćwiartki. Marchewki obieram i kroję wzdłuż.przekładam do miski, wlewam olej, dodaję KNORR Przyprawa czosnkowa grubo mielona i KNORR Przyprawa z papryką wędzoną grubo mielona, i obtaczam w marynacie.
Krok 3
Układam na rozgrzanym grillu.
Krok 4
Awokado kroję na pół, i też grilluję około 5-10 minut. Pomidora kroję w kostkę, dodaję bazylię pokrojoną, KNORR Przyprawa czosnkowa grubo mielona. Awokado nadziewam po zgrillowaniu. Warzywa podaję z HELLMANNS Majonez Vegan Mayo.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa z papryką wędzoną Knorr grubo mielona
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej