
Składniki
3 łyżki
200 gramów
5 sztuk
75 gramów
140 gramów
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Masło rozpuść z czekoladą.
Krok 2
Jaja ubij z cukrem, a następnie dodaj mąkę.
Krok 3
Wszystko wymieszaj, po czym włóż ciasto do wysmarowanych masłem foremek.
Krok 4
Oprósz bułką tartą. Piecz 4 minuty w temperaturze 240 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej