Bagietki czosnkowe z mozarellą i suszonym pomidorem
łatwe
33 osoby zapisały

Składniki
1 łyżeczka
2 łyżki
1 sztuka
4 plastry
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Masło wyjmij wcześniej z lodówki aby było miękkie. Bagietkę pokrój w grube kawałki.
Krok 2
Do miseczki wrzuć masło, zioła prowansalskie i rozkruszona kostkę czosnkowa Knorr. Wymieszaj na jednolita masę. Posmaruj dokładnie bagietki, ułóż plastry mozarelli i suszone pomidory. Zapiekaj kilka minut w piekarniku rozgrzanym do 180 °C
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej