Bagietki czosnkowe z mozarellą i suszonym pomidorem
łatwe
35 osób zapisało
Składniki
1 łyżeczka
2 łyżki
1 sztuka
4 plastry
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Masło wyjmij wcześniej z lodówki aby było miękkie. Bagietkę pokrój w grube kawałki.
Krok 2
Do miseczki wrzuć masło, zioła prowansalskie i rozkruszona kostkę czosnkowa Knorr. Wymieszaj na jednolita masę. Posmaruj dokładnie bagietki, ułóż plastry mozarelli i suszone pomidory. Zapiekaj kilka minut w piekarniku rozgrzanym do 180 °C
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej