Bagietki czosnkowe z mozarellą i suszonym pomidorem
łatwe
35 osób zapisało

Składniki
1 łyżeczka
2 łyżki
1 sztuka
4 plastry
4 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Masło wyjmij wcześniej z lodówki aby było miękkie. Bagietkę pokrój w grube kawałki.
Krok 2
Do miseczki wrzuć masło, zioła prowansalskie i rozkruszona kostkę czosnkowa Knorr. Wymieszaj na jednolita masę. Posmaruj dokładnie bagietki, ułóż plastry mozarelli i suszone pomidory. Zapiekaj kilka minut w piekarniku rozgrzanym do 180 °C
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej