Baranina duszona z porami. przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Baranina duszona z porami.

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

21 osób wydrukowało

Pobierz pdf

26 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

2 sztuki

1 sztuka

null

600 gramów

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyte mięso pokrój w słupki. Wymieszaj z posiekanym czosnkiem i mąką. Dopraw pieprzem.

Krok 2

Zalej mięso wodą w takiej ilości, aby prawie pokrywała mięso. Dodaj Bulionetkę Domową Pieczeniową Knorr i powoli gotuj.

Krok 3

Pory pokrój w cienkie plastry. Dodaj do mięsa na kilkanaście minut przed końcem gotowania wraz z pomidorami. Podawaj z ryżem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Baranina duszona z porami. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Baranina duszona z porami. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Baranina duszona z porami. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Baranina duszona z porami. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Baranina duszona z porami. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Baranina duszona z porami. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Baranina duszona z porami. - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Baranina duszona z porami. - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej