
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
5 dekagramów
8 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wszystkie warzywa dokładnie umyj i osusz. Następnie pokrój bakłażana, kabaczka, cebulę i pomidory w małą kostkę.
Krok 2
Rozgrzej oliwę na patelni i smaż warzywa do momentu, aż zmiękną. Dopraw je Delikatem Knorr.
Krok 3
Pokrój wędzona polędwicę w paski, dodaj ją do warzyw i całość jeszcze chwilę posmaż.
Krok 4
Roztrzep jajka, na jednolitą masę i zalej nimi warzywa. Smaż mieszając, zawijaj brzegi do środka, tworząc w ten sposób tortille. Podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej