
Składniki
1.5 szklanki
1 szklanka
5 sztuk
1 łyżeczka
1 szklanka
2 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Białka ubij z cukrem.
Krok 2
Następnie dodaj żółtka, kakao, kawę, mąkę z proszkiem do pieczenia i mak.
Krok 3
Delikatnie wymieszaj wszystkie składniki, po czym upiecz w tortownicy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej