Biszkopt makowy

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1.5 szklanki

1 szklanka

5 sztuk

1 łyżeczka

1 szklanka

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka ubij z cukrem.

Krok 2

Następnie dodaj żółtka, kakao, kawę, mąkę z proszkiem do pieczenia i mak.

Krok 3

Delikatnie wymieszaj wszystkie składniki, po czym upiecz w tortownicy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Biszkopt makowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Biszkopt makowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Biszkopt makowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Biszkopt makowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Biszkopt makowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Biszkopt makowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Biszkopt makowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Budyniowiec
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej