
Składniki
500 gramów
null
1 łyżeczka
null
0.5 szklanki
null
2 sztuki
6 łyżek
1 łyżeczka
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę pokrój na plasterki i podduś na oleju. Następnie przełóż do miski.
Krok 2
Jajka wymieszaj z serem, śmietaną, papryką, kminkiem, pieprzem i solą.
Krok 3
Przygotowaną masą zalej cebulę. Wstaw do piekarnika i piecz 30 minut. Posyp zieleniną.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej