
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
1 sztuka
1 łyżka
1 pęczek
1 pęczek
500 gramów
3 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Natkę pietruszki i koper posiekaj.
Krok 2
Mięso zmiel z cebulą, dodaj otręby i zioła oraz jajko.
Krok 3
Dopraw Delikatem Knorr.
Krok 4
Z masy formuj małe pulpeciki.
Krok 5
Zagotuj 0,5 litra wody i dodaj przecier, dopraw Delikatem Knorr.
Krok 6
Włóż pulpety i duś 30 minut.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej