
Składniki
1 sztuka
200 mililitrów
1 sztuka
1 sztuka
null
null
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 2
Na rozgrzanej patelni zeszklij cebulę i czosnek, dodaj cukinię.
Krok 3
Do cukinii dodaj Bulionetkę Bulion drobiowy Knorr i duś do odparowania płynu.
Krok 4
Zdejmij z ognia, zalej śmietaną. Dopraw do smaku pieprzem.
Krok 1
Cukinię pokrój w dużą kostkę. Czosnek i cebulę posiekaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulionetka drobiowa Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej