
Składniki
1 kilogram
2 sztuki
1 łyżka
200 mililitrów
2 sztuki
null
150 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę i słoninę pokrój w drobną kostkę. Ziemniaki obierz i pokrój w większą kostkę.
Krok 3
Wlej śmietanę, oprósz skruszonymi Mini kostkami Czosnek Knorr i kminkiem, dopraw pieprzem. Duś do miękkości na małym ogniu pod przykryciem.
Krok 2
W płaskim garnku przesmaż słoninę i cebulę, dodaj ziemniaki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej