Składniki
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
2 łyżki
0.5 kilograma
4 łyżki
1 łyżka
1 łyżeczka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę obieramy i drobno siekamy. W głębokim rondlu rozgrzewamy olej. Przesmażamy cebulę wraz z pokrojoną w kostkę kiełbasą.
Krok 2
Dodajemy odsączoną fasolę, koncentrat, przyprawy i szklankę wody. Gotujemy przez pół godziny, aż fasola zmięknie i sos zgęstnieje.
Krok 3
Jeśli to konieczne, doprawiamy jeszcze do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuJeszcze kilka lat temu sushi uznawano za egzotyczny przysmak, którego w Polsce skosztować można było tylko w nielicznych restauracjach, specjalizujących się w tej japońskiej potrawie. Z biegiem czasu lokali z sushi pojawiało się coraz więcej, w tym momencie serwowane bywa w licznych food truckach, a apetyczne rolki można zjeść nawet w biegu.
Czytaj więcejNuggetsy to pyszne chrupiące kąski, które w szybki sposób można przygotować w domu. Najlepiej smakują w towarzystwie aromatycznych sosów i frytek. Jesteście ciekawi, jak zrobić domowe nuggetsy? Koniecznie zostańcie z nami i poznajcie kilka wskazówek, które pozwolą Wam cieszyć się smakiem nuggetsów w pysznej panierce.
Czytaj więcej