Fontanna czekolady

Autor: anielllka anielllka

ratingratingratingratingrating

1

29 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

12 osób wydrukowało

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czekoladę dodajemy do fontanny i zajadamy z owocami, słodkimi rurkami itp. w Dzień Dziecka. W tym dniu może nam to służyć za śniadanie, obiad i kolację - w pozostałe dni roku sugeruję podawać na deser ;)

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej