Fontanna czekolady przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Fontanna czekolady

Autor: anielllka

ratingratingratingratingrating

2

heart
29 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

13 osób wydrukowało

Pobierz pdf

25 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czekoladę dodajemy do fontanny i zajadamy z owocami, słodkimi rurkami itp. w Dzień Dziecka. W tym dniu może nam to służyć za śniadanie, obiad i kolację - w pozostałe dni roku sugeruję podawać na deser ;)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Fontanna czekolady - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Fontanna czekolady - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Fontanna czekolady - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Fontanna czekolady - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Fontanna czekolady - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Fontanna czekolady - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Fontanna czekolady - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Fontanna czekolady - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej