
Składniki
4 sztuki
12 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Każdego banana nacinamy z wierzchu nożem, wycinając taki podłużny paseczek, grubości około centymetra lub ciut więcej.
Krok 2
W jego miejsce wtykamy 3 kostki czekolady.
Krok 3
Stawiamy na rozgrzanym grillu i grillujemy aż cała skórka zrobi się czarna, a czekolada się rozpuści.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej