Grillowane cukinie z mozzarellą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grillowane cukinie z mozzarellą

Autor: Joanna Sz

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

11 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cukinię pokroiłam w plasterki i grillowałam przez ok 2 min z każdej strony pokroiłam w plasterki mozzarellę i pomidora

Krok 2

Przekładałam na przemian cukinię mozzarellę i pomidora tak by zakończyć cukinią

Krok 3

Wszystko oblałam sosem włoskim Knorr

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grillowane cukinie z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grillowane cukinie z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grillowane cukinie z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grillowane cukinie z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grillowane cukinie z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grillowane cukinie z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grillowane cukinie z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grillowane cukinie z mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Szybki ryż z patelni
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej