
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
8 sztuk
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę kroimy w plasterki, cebulę i boczniaki na mniejsze cząstki.
Krok 2
Nabijamy je na zmianę na patyczki do szaszłyków i posypujemy pokruszoną kosteczką cebulową.
Krok 3
Grillujemy na małym żarze do czasy aż składniki się zarumienią.
Krok 4
Gotowe szaszłyki można posypać posiekanym koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej