
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
8 sztuk
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę kroimy w plasterki, cebulę i boczniaki na mniejsze cząstki.
Krok 2
Nabijamy je na zmianę na patyczki do szaszłyków i posypujemy pokruszoną kosteczką cebulową.
Krok 3
Grillujemy na małym żarze do czasy aż składniki się zarumienią.
Krok 4
Gotowe szaszłyki można posypać posiekanym koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej