
Składniki
2 sztuki
1 sztuka
4 sztuki
8 sztuk
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę kroimy w plasterki, cebulę i boczniaki na mniejsze cząstki.
Krok 2
Nabijamy je na zmianę na patyczki do szaszłyków i posypujemy pokruszoną kosteczką cebulową.
Krok 3
Grillujemy na małym żarze do czasy aż składniki się zarumienią.
Krok 4
Gotowe szaszłyki można posypać posiekanym koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej