grillowane szaszłyki z warzywami

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

131

17 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżeczki

2 sztuki

1 sztuka

6 sztuk

1 sztuka

4 łyżki

1 szczypta

1 szczypta

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso kroimy w kosteczkę i nadziewamy na patyczki do szaszłyków. Pieczarki, cukinię i cebulę kroimy w plasterki. Wszystko nacieramy oliwą.

Krok 2

Mięso posypujemy solą, pieprzem i obficie przyprawą KNORR z cytryną i koperkiem. Warzywa posypujemy pokruszoną kosteczką czosnkową.

Krok 3

Grillujemy do miękkości i zrumienienia. Możemy podać z czosnkowym sosem sałatkowym KNORR.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • grillowane szaszłyki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • grillowane szaszłyki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • grillowane szaszłyki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • grillowane szaszłyki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • grillowane szaszłyki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • grillowane szaszłyki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • grillowane szaszłyki z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej