Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą

Autor: Ewa Sidor

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

4 sztuki

1 sztuka

1 łyżeczka

1 szklanka

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do garnka z wodą dajemy bulionetkę -zagotowujemy . Ziemniaki kroimy w kosteczkę ,marchewkę ścieramy dodajemy do zupy . Gotujemy ok 15 min .

Krok 2

Następnie zupę gulaszową w proszku mieszamy z szklanką wody i wlewamy do garnka z warzywami . Zagotowujemy . Zaprawiamy śmietaną . .

Krok 3

Doprawiamy pieprzem Podajemy z kostkami mozzarelli i listkami lucerny

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Wegetariański gulasz
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej