Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą

Autor: Ewa Sidor

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

4 sztuki

1 sztuka

1 łyżeczka

1 szklanka

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do garnka z wodą dajemy bulionetkę -zagotowujemy . Ziemniaki kroimy w kosteczkę ,marchewkę ścieramy dodajemy do zupy . Gotujemy ok 15 min .

Krok 2

Następnie zupę gulaszową w proszku mieszamy z szklanką wody i wlewamy do garnka z warzywami . Zagotowujemy . Zaprawiamy śmietaną . .

Krok 3

Doprawiamy pieprzem Podajemy z kostkami mozzarelli i listkami lucerny

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gulaszowa z ziemniaki i mozzarellą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Wegetariański gulasz
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej