
Składniki
2 sztuki
5 sztuk
5 sztuk
2 sztuki
1 sztuka
0.5 sztuki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
60 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj Sos sałatkowy włoski Knorr według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
Sałaty dokładnie umyj, osusz i porwij na mniejsze kawałki.
Krok 3
Pokrój ogórka, pieczarki oraz jajka. Dodaj wraz z oliwkami do sałaty i wymieszaj.
Krok 4
Zalej sosem sałatkowym i podawaj.

Dobra rada:
Do tej sałatki możesz użyć wszystkich ulubionych sałat.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej