
Składniki
2 sztuki
5 sztuk
5 sztuk
2 sztuki
1 sztuka
0.5 sztuki
0.5 sztuki
0.5 sztuki
60 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj Sos sałatkowy włoski Knorr według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
Sałaty dokładnie umyj, osusz i porwij na mniejsze kawałki.
Krok 3
Pokrój ogórka, pieczarki oraz jajka. Dodaj wraz z oliwkami do sałaty i wymieszaj.
Krok 4
Zalej sosem sałatkowym i podawaj.

Dobra rada:
Do tej sałatki możesz użyć wszystkich ulubionych sałat.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej