Mieszanka sałat - Insalata mista przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Mieszanka sałat - Insalata mista

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

heart
423 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

86 osób wydrukowało

Pobierz pdf

105 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

5 sztuk

5 sztuk

2 sztuki

1 sztuka

0.5 sztuki

0.5 sztuki

0.5 sztuki

60 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj Sos sałatkowy włoski Knorr według przepisu na opakowaniu.

Krok 2

Sałaty dokładnie umyj, osusz i porwij na mniejsze kawałki.

Krok 3

Pokrój ogórka, pieczarki oraz jajka. Dodaj wraz z oliwkami do sałaty i wymieszaj.

Krok 4

Zalej sosem sałatkowym i podawaj.

przepisy.pl

Dobra rada:

Do tej sałatki możesz użyć wszystkich ulubionych sałat.

2

Opinie o przepisie

  • Sebastian Sztemberg

    Sebastian Sztemberg , 28.04.2015

    Ok

    Odpowiedz Odpowiedz
  • Sebastian Sztemberg

    Sebastian Sztemberg , 28.04.2015

    Dobre

    Odpowiedz Odpowiedz

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Mieszanka sałat - Insalata mista - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Mieszanka sałat - Insalata mista - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Mieszanka sałat - Insalata mista - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Mieszanka sałat - Insalata mista - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Mieszanka sałat - Insalata mista - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Mieszanka sałat - Insalata mista - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Mieszanka sałat - Insalata mista - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Mieszanka sałat - Insalata mista - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

przepisy.pl - Mieszanka sałat - Insalata mistaMieszanka sałat - Insalata mista

Przygotuj Sos sałatkowy włoski Knorr według przepisu na opakowaniu.