
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
2 łyżki
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
Majonez wymieszaj z musztardą, dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Wymieszaj.
Krok 1
Jabłka umyj i obierz je. Skrop cytryną i włóż na kilka minut do piekarnika, by lekko się podpiekły.
Krok 4
Z każdego jabłka usuń gniazda nasienne.
Krok 2
Z makreli zdejmij skórę, usuń kręgosłup i ości.
Krok 5
Nałóż farsz do jabłek, po czym podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej