Jabłka z makrelą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jabłka z makrelą

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 sztuka

20 dekagramów

2 łyżki

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 3

Majonez wymieszaj z musztardą, dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Wymieszaj.

Krok 1

Jabłka umyj i obierz je. Skrop cytryną i włóż na kilka minut do piekarnika, by lekko się podpiekły.

Krok 4

Z każdego jabłka usuń gniazda nasienne.

Krok 2

Z makreli zdejmij skórę, usuń kręgosłup i ości.

Krok 5

Nałóż farsz do jabłek, po czym podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej