
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
2 łyżki
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
Majonez wymieszaj z musztardą, dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Wymieszaj.
Krok 1
Jabłka umyj i obierz je. Skrop cytryną i włóż na kilka minut do piekarnika, by lekko się podpiekły.
Krok 4
Z każdego jabłka usuń gniazda nasienne.
Krok 2
Z makreli zdejmij skórę, usuń kręgosłup i ości.
Krok 5
Nałóż farsz do jabłek, po czym podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej