
Składniki
1 sztuka
3 sztuki
1 łyżka
1 sztuka
2 łyżki
20 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
Majonez wymieszaj z musztardą, dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Wymieszaj.
Krok 1
Jabłka umyj i obierz je. Skrop cytryną i włóż na kilka minut do piekarnika, by lekko się podpiekły.
Krok 4
Z każdego jabłka usuń gniazda nasienne.
Krok 2
Z makreli zdejmij skórę, usuń kręgosłup i ości.
Krok 5
Nałóż farsz do jabłek, po czym podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej