Jabłka z makrelą przepis – Zobacz na przepisy.pl

Jabłka z makrelą

Autor: tommy

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

1 sztuka

20 dekagramów

2 łyżki

1 łyżka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 3

Majonez wymieszaj z musztardą, dopraw skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr. Wymieszaj.

Krok 1

Jabłka umyj i obierz je. Skrop cytryną i włóż na kilka minut do piekarnika, by lekko się podpiekły.

Krok 4

Z każdego jabłka usuń gniazda nasienne.

Krok 2

Z makreli zdejmij skórę, usuń kręgosłup i ości.

Krok 5

Nałóż farsz do jabłek, po czym podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jabłka z makrelą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Kasza jaglana z pomidorami
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej