
Składniki
1 sztuka
4 sztuki
200 mililitrów
null
1 sztuka
100 gramów
0.5 opakowania
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Boczek pokrój w paski. Cebulę obierz, pokrój w półplastry i podsmaż z boczkiem.
Krok 2
Odcedzony groszek wymieszaj ze śmietaną i pieprzem. Włóż do 4 małych foremek do zapiekania.
Krok 3
Na środku każdej zrób dołek i wbij jajko. Dokoła jajka ułóż boczek z cebulą.
Krok 4
Całość oprósz skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr i pieprzem. Piecz 5 minut w 200 stopniach.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej