
Składniki
1 łyżka
5 sztuk
1 pęczek
1 łyżeczka
3 sztuki
3 szczypty
2 łyżki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki obrać, pokroić w kostkę i razem z cebulką pkrojoną w kostkę przesmażyć na oleju.
Krok 2
Szynkę pokroić w drobną kosteczkę, a szczypiorek posiekać.
Krok 3
Jajka przekroić na pół, wyjąć żółtka i rozgnieść widelcem. Żółtka zmieszać z pieczarkami, szynką i szczypiorkiem. Doprawić mini kostką czosnkową i pieprzem. Wymieszać z majonezem.
Krok 4
Powstałą masą napełniać białkowe połówki jajek. Dowolnie udekorować.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej