Kapusta Pak Choi z krabami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kapusta Pak Choi z krabami

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

1 szczypta

2 sztuki

200 gramów

2 łyżki

2 sztuki

180 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapusty pokrój na 2 cm kawałki.

Krok 2

Posiekaj drobno czosnek i wrzuć do woka na rozgrzany olej. Smaż przez chwilę, następnie dodaj kapustę i duś około 2 minuty.

Krok 3

Pomidory przekrój na połówki i wrzuć do kapusty. Wlej sos rybny. Podsmaż.

Krok 4

Dodaj odsączone mięso z krabów. Dopraw pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kapusta Pak Choi z krabami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kapusta Pak Choi z krabami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kapusta Pak Choi z krabami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kapusta Pak Choi z krabami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kapusta Pak Choi z krabami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kapusta Pak Choi z krabami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kapusta Pak Choi z krabami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kapusta Pak Choi z krabami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Sałatka z kuskusem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej