Składniki
2 łyżki
1 szczypta
2 sztuki
200 gramów
2 łyżki
2 sztuki
180 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kapusty pokrój na 2 cm kawałki.
Krok 2
Posiekaj drobno czosnek i wrzuć do woka na rozgrzany olej. Smaż przez chwilę, następnie dodaj kapustę i duś około 2 minuty.
Krok 3
Pomidory przekrój na połówki i wrzuć do kapusty. Wlej sos rybny. Podsmaż.
Krok 4
Dodaj odsączone mięso z krabów. Dopraw pieprzem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Schab z suszonymi jabłkami
60 min.
średnie
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej