
Składniki
1 szklanka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Piwo wymieszaj z musztardą. Mieszanką zalej kaszanki, odstaw na 30 minut w chłodne miejsce.
Krok 2
Kaszanki ułóż na ruszcie grilla i piecz po ok. 5-7 min z każdej strony, co jakiś czas smarując jej wierzch pozostałą marynatą.
Krok 3
Kaszanka łatwo pęka w czasie pieczenia. By zapobiec wylaniu się jej zawartości na żar piecz ją na aluminiowych tackach lub luźno zawiniętą w folię aluminiową.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej