
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 słoik
1 słoik
1 opakowanie
1 słoik
1 sztuka
4 sztuki
1 szczypta
1 łyżka
1 szczypta
250 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć do zrumienienia pokrojoną w plasterki chilli oraz cebulę.
Krok 2
Po podsmażeniu dodać Kaszotto Knorr, pomidory z puszki oraz wrzątek. Wszystko wymieszać, doprawić i gotować przez 10 minut.
Krok 3
Po 10 minutach dodać odsączoną fasolę, kukurydzę oraz pokrojone w kostkę awokado. Wszystko przemieszać.
Krok 4
We wstępnie przygotowanym kaszotto zrobić wgłębienia i w każde wbić jajko. Gotować pod przykryciem aż jajka się zetną.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej