Kolorowe kanapeczki na przekąske przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kolorowe kanapeczki na przekąske

Autor: Wokalista

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb kroimy na małe kawałki (z większych kromek za pomocą foremek ładnie jest gdy wykroi się przeróżne kształty), smarujemy serkiem wymieszanym z połową kosteczki Knorr i dekorujemy oliwkami, pomidorem, ogórkiem, rzodkiewką układamy listek pietruszki. Serek można tez wymieszać np. ze szczypiorkiem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kolorowe kanapeczki na przekąske - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kolorowe kanapeczki na przekąske - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kolorowe kanapeczki na przekąske - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kolorowe kanapeczki na przekąske - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kolorowe kanapeczki na przekąske - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kolorowe kanapeczki na przekąske - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kolorowe kanapeczki na przekąske - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kolorowe kanapeczki na przekąske - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Camembert w panierce
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej