Korma warzywna przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Korma warzywna

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 sztuka

3 sztuki

2 sztuki

0.5 szklanki

1 sztuka

1 łyżka

0.5 pęczka

0.5 szklanki

8 sztuk

1 sztuka

1 sztuka

0.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Najpierw przygotuj pastę miksując kolendrę z wiórkami kokosowymi, papryczkami chilli, cebulą, imbirem, pomidorem i mieloną kolendrą. Odstaw do lodówki.

Krok 2

Marchew, ziemniaki i cebulę skrój w kostkę włóż do garnka wraz z fasolą, groszkiem i zalej wodą.

Krok 3

Jak warzywa będą pół twarde dodaj przygotowaną wcześniej pastę.

Krok 4

Pod koniec duszenie dodaj jeszcze zielony groszek, duś całość aż wszystko będzie miękkie i gęste.

Krok 5

Dodaj Bulion na włoszczyźnie Knorr i zacznij dusić potrawę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Korma warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Korma warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Korma warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Korma warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Korma warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Korma warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Korma warzywna - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Korma warzywna - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Gulasz z kiełbasek
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej