Składniki
null
1 sztuka
3 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
2 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pokrój w cienkie plasterki i posyp przyprawą do grosa Knorr.
Krok 2
Zalej kefirem i wstaw do lodówki na 8 godzin.
Krok 3
Krakersy pokrusz i obtocz w nim zamarynowane mięso.
Krok 4
Smaż w rozgrzanym , głębokim oleju.
Krok 5
Mango pokrój w plasterki i ponabijaj na wykałaczki, wbij w kotleciki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej