
Składniki
null
1 sztuka
3 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
2 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pokrój w cienkie plasterki i posyp przyprawą do grosa Knorr.
Krok 2
Zalej kefirem i wstaw do lodówki na 8 godzin.
Krok 3
Krakersy pokrusz i obtocz w nim zamarynowane mięso.
Krok 4
Smaż w rozgrzanym , głębokim oleju.
Krok 5
Mango pokrój w plasterki i ponabijaj na wykałaczki, wbij w kotleciki.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa do gyrosa Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej