Składniki
null
1 sztuka
3 sztuki
1 opakowanie
1 opakowanie
2 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pokrój w cienkie plasterki i posyp przyprawą do grosa Knorr.
Krok 2
Zalej kefirem i wstaw do lodówki na 8 godzin.
Krok 3
Krakersy pokrusz i obtocz w nim zamarynowane mięso.
Krok 4
Smaż w rozgrzanym , głębokim oleju.
Krok 5
Mango pokrój w plasterki i ponabijaj na wykałaczki, wbij w kotleciki.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej