Kotleciki z kurczaka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kotleciki z kurczaka

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 sztuka

3 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

2 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety pokrój w cienkie plasterki i posyp przyprawą do grosa Knorr.

Krok 2

Zalej kefirem i wstaw do lodówki na 8 godzin.

Krok 3

Krakersy pokrusz i obtocz w nim zamarynowane mięso.

Krok 4

Smaż w rozgrzanym , głębokim oleju.

Krok 5

Mango pokrój w plasterki i ponabijaj na wykałaczki, wbij w kotleciki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kotleciki z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kotleciki z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kotleciki z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kotleciki z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kotleciki z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kotleciki z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kotleciki z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kotleciki z kurczaka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Surówka z porów z jajami
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej